Zonneboiler subsidie?

Subsidie

Wil je een zonneboiler kopen om op een milieuvriendelijke manier warm water uit de kraan te tappen? Niet alleen jij bent groot voorstander van duurzame oplossingen in huis. Vanuit de overheid wordt het genereren van duurzame energie gestimuleerd in de vorm van een zonneboiler subsidie.

Ontdek de mogelijkheden voor het ontvangen van zonneboiler subsidie en hoeveel de overheid in 2023 beschikbaar stelt. Je investeert niet alleen in duurzame oplossingen, je profiteert ook van de financiële voordelen.

Investeren in zonneboilers met de subsidie als ondersteuning

Met oog op het terugdringen van CO2-uitstoot en het effectief gebruiken van energie afkomstig uit natuurlijke bronnen, investeert de regering in duurzame oplossingen. Een concrete manier is door zonneboiler subsidies uit te keren aan particulieren en bedrijven die hun woning of bedrijfspand willen verduurzamen. Zonnecollectoren en -boilers zijn prijzig, dus de aankoop doe je niet zonder de kosten en baten tegen elkaar af te wegen. De zonneboiler subsidie van de regering is dan toch wel een punt dat je aan het lijstje met voordelen kunt toevoegen.

De hoogte van de zonneboiler subsidie

Op basis van de samenstelling van je huishouden en de hoeveelheid energie die je gebruikt, wordt de hoogte van de zonneboiler subsidie vastgesteld. Daarnaast is het bedrag onder andere afhankelijk van de gemeente waarin je woont. Via de energiesubsidiewijzer van de overheid kun je eenvoudig berekenen welk bedrag je kunt verwachten.

Heb je een zonneboiler in huis geplaatst, dan ben je maar een paar stappen verwijderd van het aanvragen van de zonneboiler subsidie. Door met je persoonlijke DigiD in te loggen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kun je achterhalen of jouw duurzame apparatuur gesubsidieerd wordt en zo ja, met welk bedrag. De zonneboilers van ZiZon komen hier zeker voor in aanmerking.

Zonneboiler subsidie voor de zonneboilers van ZiZon

Wil je gebruikmaken van zonne-energie om water te verwarmen, dan zijn er twee dingen die je kunt doen. Vraag om te beginnen vrijblijvend een zonneboiler offerte aan waarmee je de eerste stap hebt gezet. Wend je vervolgens tot de overheid door via je DigiD inloggegevens in aanmerking te komen voor een zonneboiler subsidie. Hieronder zie je meer over hoe je subsidie aanvraagt voor zonneboilers.

Heb je vragen over de zonneboiler subsidie en wat die voor jou kan betekenen? Of wil je meer informatie over de producten uit ons assortiment? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten die je alles kan vertellen over de zonneboilers van de ZiZon en over de subsidie.

Hoeveel subsidie kan ik ontvangen in 2023?

Of het nou gaat om het terugdringen van CO2-uitstoot of het gevaar van aardbevingen in Groningen, we zijn ons collectief bewust van de noodzaak tot verduurzaming. Met de inzet van subsidie (350 miljoen in 2023) heeft de overheid de overstap naar een duurzamere energievoorziening voor iedereen bereikbaar gemaakt.

Subsidie voor ZiZon zonneboilers

De subsidie is beschikbaar voor verschillende apparaten, waaronder de Zizon zonneboiler.
Wil je weten hoeveel subsidie jij kunt ontvangen? Kijk op onze pakketten pagina, of neem direct contact op voor persoonlijk advies.
Bekijk alle pakketten en subsidies.

 

Naast de subsidie van het rijk zijn er ook regelingen voor gemeentes. Zo zijn er speciale leningen voor VVE’s of monumenten.

Op de website https://www.energiesubsidiewijzer.nl/ ontdek je wat er binnen jouw gemeente mogelijk is en wat dit voor jou betekent!

Wie kan de subsidie aanvragen?

De zonneboiler subsidie is aan te vragen door particulieren en bedrijven.

Hoe kan ik subsidie aanvragen?

  1. Je schaft de zonneboiler met subsidie aan bij ZiZon.
  2. Jouw zonneboiler wordt geïnstalleerd en je neemt deze in gebruik.
  3. Je logt in met jouw persoonlijke DigiD, hier lees je meer over hoe je de subsidie kunt aanvragen.
De waardering van www.zizon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.