Compacte zonneboiler kopen?

Compacte zonneboiler

Gebruikmaken van zonne-energie om warm water te tappen en de centrale verwarming in te schakelen, dat kan met de zonneboilers en -collectoren van ZiZon. We hebben verschillende typen zonneboilers die te gebruiken zijn in ieder huishouden. Een daarvan is de compacte zonneboiler.

Hoe dit type zonneboiler zijn werk doet en het water verwarmt, dat lees je op deze pagina. Ontdek de werking van de compacte zonneboiler en bepaal welke oplossingen jij gaat inzetten om duurzamer te wonen.

De werking van de compacte zonneboiler

Anders dan met de standaard zonneboiler wordt de zonne-energie in de zonnecollectoren omgezet in warmte om ter plekke het opgeslagen water te verwarmen. Er is geen extern vat waar de leidingen doorheen lopen om vervolgens het verwarmde water door het huis te verspreiden. Het vat is geïntegreerd in de zonnecollectoren en heeft een inhoud van 70 tot 170 liter. Met de compacte zonneboiler heb je dus minder ruimte nodig en tegelijk is je dak bestand tegen de zwaarder uitgevoerde zonnecollector. Een ideale oplossing als je op een duurzame manier water wilt verwarmen terwijl de ruimte in huis beperkt is.

Compacte zonneboiler kopen?

Verschillende typen zonneboilers

Naast de standaard en compacte zonneboilers hebben we in ons assortiment diverse uitvoeringen die je helpen om met zonne-energie water te verwarmen. Bekijk de cv-zonneboiler en de zonneboilercombi waarmee het water op een andere manier wordt opgeslagen en verwarmd. Afhankelijk van de samenstelling van je huishouden en de ruimte die je in huis hebt, maak je eenvoudig een keuze uit een van onze producten.

Heb je een bestelling geplaatst en ben je klaar om de zonneboiler thuis te installeren, dan doe je dat aan de hand van onze installatievideo’s die je stap voor stap de weg wijzen. Dat bewijst maar weer dat onze standaard en compacte zonneboilers toegankelijk zijn voor iedereen en dat je er efficiënt gebruik van maakt.

Informatie over de compacte zonneboiler

Een compacte zonneboiler kopen bij ZiZon

Wil je op een duurzame manier warm water tappen en je huis verwarmen en is de compacte zonneboiler voor jou de beste oplossing? Vraag een offerte aan om je bestelling te plaatsen. Eerst meer informatie over de installatie of over een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden, zodat je een keuze maakt die past in jouw huishouden.

Geef een reactie
De waardering van www.zizon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.