Zonneboiler installatie?

Zonneboiler installatie

Duurzaam wonen door gebruik te maken van zonneboilers en -collectoren wordt alsmaar populairder en noodzakelijker. Het zijn effectieve oplossingen om de uitstoot van CO2 en stikstof te reduceren. En dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze heldere instructievideo’s leggen je stap voor stap uit hoe je eigenhandig de zonneboiler installatie thuis uitvoert.

Meer weten over onze producten en over de video’s die je door de installatie van de zonneboiler heen helpen? Daarover vind je meer op deze pagina.

Zonneboiler installatie

Ons assortiment met pakketten die je zelf installeert

Bij ons ben je aan het juiste adres als je zoekt naar oplossingen om duurzaam te wonen. We verkopen hoogwaardige zonneboilers en -collectoren die met behulp van zonne-energie voor warm water en elektriciteit zorgen. Bekijk ook onze warmtepompboilers die de warmte uit de omgeving halen voor het verwarmen van water, zonder dat fossiele brandstoffen er aan te pas komen.

Bekijk de complete pakketten in het assortiment die je zelf kunt installeren. Geen ingewikkelde stappen en termen, maar een heldere instructie waarmee je van A tot Z wordt geholpen in de zonneboiler installatie. Daarnaast vind je bij ons een voorraad met losse producten je eenvoudig aan een installatie toe kunt voegen of waarmee je een onderdeel vervangt.

De zonneboiler installatie uitvoeren met onze instructievideo’s

Heb je bij je voornemens om zonnecollectoren en -boilers te kopen twijfels over de te ingewikkelde installatie en de hoge kosten die naar de monteur gaan? Laat ons die twijfel wegnemen. We hebben een reeks installatievideo’s gemaakt die je van begin tot eind en stapsgewijs helpen bij de installatie van de zonneboiler en -collector. Je zult zien dat de installatie helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat je, zolang je de stappen goed volgt, in een mum van tijd het complete pakket hebt gemonteerd. Dat geeft niet alleen een voldaan gevoel omdat je duurzamer gaat wonen, maar ook omdat je de zonneboiler installatie zelf hebt uitgevoerd en dus weet hoe de verschillende onderdelen werken.

Zonnecollector installatie

Hulp nodig bij de zonneboiler installatie? Schakel ZiZon in

Heb je bij het volgen van onze instructievideo’s nog vragen over de zonneboiler installatie, schroom dan niet om ons in te schakelen. We helpen je graag een handje bij de installatie, zodat die resulteert in een goed werkende zonneboiler. Laat je de zonneboiler installatie toch liever over aan een specialist, neem ook in dat geval contact met ons op. Of je nu zelf de installatie op je neemt, of dat je het aan ons wilt overlaten, over niet al te lange tijd kun je gebruikmaken van warm water en stroom die duurzaam worden opgewekt.

Begeleiding in het proces om zorgeloos de installatie te voltooien

Hieronder zie je de video’s waarin we uitleggen hoe je een zonneboiler samenstelt en installeert. Ook kun je aan de hand van de video checken of de zonneboiler juist is geïnstalleerd. Heb je toch nog vragen? Stuur ons een email naar [email protected], we helpen je graag verder!

Zonneboiler - installeren op dak - vlakke zonnecollector

Zonneboilercombi - zelfbouw - indak tussen de dakpannen

Zonneboiler - platdak met vlakke zonnecollectoren

Zonneboiler - combi zelfbouw en vullen met glycol

Genoeg gezien en wil je weten welke zonneboiler het beste geschikt is voor jouw situatie en wat dit uiteindelijk kost?

De waardering van www.zizon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.