Zonneboiler antivries

Water is het medium dat door de zonnecollector en het gehele systeem stroomt, immers water heeft het grootste vermogen om warmte op te slaan. Echter water kan bevriezen in jouw zonneboiler met als gevolg dat het het systeem onherstelbaar beschadigd raakt. Daarom wordt er een antivries gebruikt in het heatpipe of vlakke plaat collectorsysteem. Voor vacuüm heatpipe systemen hebben wij een speciaal antivries die bestand is tegen de hogere temperaturen in de heatpipe collector. Deze speciale formule van de antivries beschermt uw systeem tegen corrosie en bevriezing. De antivries is geschikt voor elk systeem, dus voor zowel de normale vlakke plaat zonnecollectoren als de heatpipe zonne collectoren.

De zonneboiler glycol beschermt het systeem tenminste drie jaar tegen corrosie en bevriezing. De antivries is niet giftig en biologisch afbreekbaar, wat veiligheid biedt voor mens en milieu.

De zonneboiler antivries, mag niet verdund worden met water en mag alleen aangevuld worden met dezelfde zonneboiler glycol.

 

De waardering van www.zizon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.