Zonnecollector kopen?

Zonnecollectoren

Als je zoekt naar oplossingen om duurzamer te wonen, dan kom je met zonnecollectoren op het dak van je huis een heel eind. En niet alleen om zonne-energie om te zetten in stroom die het huishouden draaiende houdt. Onze zonnecollectoren koppel je aan de zonneboiler, zodat de zonne-energie ingezet wordt voor het verwarmen van je water.

Ontdek de mogelijkheden in ons assortiment voor het kopen van zonnecollectoren om je zonneboiler  compleet te maken. Bekijk daarnaast de zonneboilerpakketten die je eigenhandig kunt installeren met behulp van onze instructievideo’s.

Zonnecollector kopen

Onze zonnecollectoren die jouw zonneboiler compleet maken

De zonnecollectoren in ons assortiment zijn verkrijgbaar als losse onderdelen voor je zonneboiler. Afhankelijk van de samenstelling van je huishouden en de hoeveelheid zonne-energie die je wilt verzamelen, bepaal je hoeveel zonnecollectoren je nodig hebt. Met een overzichtelijke stappenplan kom je tot een complete zonneboilerpakket inclusief de onmisbare panelen.

Heb je een keuze gemaakt uit een van onze zonnecollectoren waar jij optimaal gebruik van wilt maken, vraag dan een offerte aan. En heb je vragen over de werking van de zonnecollectoren, dan ben je één telefoontje verwijderd van deskundig advies van een van onze specialisten.

Zonnecollector met zonneboiler

Volledige zonneboilerpakketten, zelfstandig te installeren

Naast losse zonnecollectoren en andere onderdelen kun je bij ons complete zonneboilerpakketten kopen die je zelf installeert. Met een volledige zonneboiler in huis kun je erop vertrouwen dat je op een voordelige manier warm water krijgt. Zeker met de kwaliteit van de zonneboilers en -collectoren die wij leveren.

Zonnecollectoren kopen bij ZiZon

Ben je op zoek naar geschikte zonnecollectoren waarmee je zonne-energie genereert voor het warm water? Zoek niet verder en neem contact op met een van de specialisten van ZiZon, voor het aanvragen van een offerte of voor het stellen van je prangende vragen over onze producten. We staan je graag te woord om je te helpen bij de keuze voor geschikte zonnecollectoren en -boilers. Hieronder vind je nog meer informatie over de zonnecollectoren van ZiZon. Wil je nog meer specifieke en extra informatie over onze zonnecollectoren? Ga dan naar downloads.

Zonnecollectoren rendement

De bouwkwaliteit en gebruikte materialen in een hoog rendement zonnecollector bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke opbrengst en levensduur van de zonneboiler. Aan kwaliteit hangt over het algemeen een hoog prijskaartje. Door jarenlange ervaring, goede inkoopcondities en groot inkopen kunnen wij jou een voordelige zonneboiler prijs bieden.

Vlakke plaat collector

De naam zegt het al, dit is een zonnecollector met een vlak uiterlijk en is een vrij platte bak met isolatie, een absorberplaat en een glazen afdekplaat. Deze glazen plaat is van speciaal glas, genaamd ijzerarm gehard solarglas met prisma structuur aan de binnenzijde voor een betere lichtspreiding in de zonnecollector. Zou er te veel ijzer inzitten, dan houdt dit zonnestralen tegen en neemt het rendement van de zonneboiler af. De huidige vlakke plaat zonnecollector doet hedendaags niet onder voor een vacuümbuis heatpipe collector die we straks bespreken. Door zijn grotere absorberplaat heeft deze vlakke collector een hogere opbrengst over het hele jaar gezien. Echter, aan deze grotere oppervlakte zit een keerzijde, hoe groter het oppervlak des te meer warmteverlies er optreedt t.o.v. de vacuümbuis.

Heatpipe collector, vacuümbuis collector

Er is geen betere en efficiëntere isolatie dan vacuüm. Een heatpipe zonneboiler uitgerust met kwalitatief goede vacuümbuis collectoren kan in de winter en donkere dagen altijd een hogere opbrengst hebben dan een vlakke plaat zonnecollector. In dit type collector is een absorberstrip gemonteerd in een glazen buis van ijzerarm gehard solarglas in een hoog vacuüm.

Complete zonneboiler
ZiZon-VLP-Black-vlakkeplaat zonnecollector
Vlakke plaat zonnecollector
Zizon Heatpipe zonnecollectoren voor een hoog zonnecollectoren rendement.
Heatpipe zonneboiler
Geef een reactie
De waardering van www.zizon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.