Heatpipe zonneboiler kopen?

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor de warmwatervoorziening aan huis? Bij ZiZon bieden wij je hoogwaardige mogelijkheden die ervoor zorgen dat je op een milieuvriendelijke en goedkope manier voor warm water zorgt. Onze heatpipe zonneboiler is daar een voorbeeld van. De heatpipe zonneboiler biedt gunstige voordelen waar je als particulier en als bedrijf van kunt profiteren. Ontdek hier de voordelen en informeer naar de mogelijkheden voor de installatie van deze en andere type zonneboilers.

Hoe werkt een heatpipe zonneboiler?

De heatpipe zonneboiler is onmiskenbaar te herkennen aan de rij buizen die naast elkaar zijn geplaatst. Het uiterlijk verschilt van dat van een zonnecollector waarbij de buizen achter het paneel worden aangebracht. De buizen van de heatpipe zonneboiler zijn zichtbaar en worden volledig blootgesteld aan de zon waardoor de uv-straling direct wordt opgenomen. De heatpipes zijn als volgt opgebouwd:

  • Over de hele lengte van iedere glazen buis zit aan de binnenzijde een speciale absorptiecoating. Deze absorptiecoating draagt de opgevangen zonnewarmte via aluminiumvinnen over. De blauwe laag absorptiecoating van de heatpipe veroorzaakt een optimale en efficiënte opname van de uv-straling die in warmte wordt omgezet.
  • Aan het uiteinde van de heatpipe bevindt zich een koperen buis waar de warmte van de zon als het ware wordt verzameld en via een gesloten leidingcircuit doorgegeven wordt aan het boilersysteem.
  • De glazen buizen van de heatpipe zonneboiler zijn vacuüm getrokken, waardoor het rendement van de warmteopname aanzienlijk hoger wordt.

Door de hoge kwaliteit van de constructie en van de materialen die zijn gebruikt, kun je uitgaan van een optimale werking. Terwijl deze type zonneboiler op het dak zijn werk doet, word jij tegen een laag tarief van warm water voorzien.

Heatpipe zonneboiler

Het voordeel van de heatpipe zonneboiler

Het installeren van de heatpipe boiler wil je doen met het doel efficiënter energie in te winnen zonder dat je daarvoor een hogere rekening moet betalen. Als het even kan wil je twee vliegen in één klap slaan en zowel duurzamer als voordeliger uit zijn. Is dat niet het geval, dan heeft de operatie geen nut. Bij ZiZon kunnen we je laten zien dat de stap naar duurzame energie wel nut heeft en voordelig is.

Wil je gebruikmaken van een zonneboiler, dan profiteer je in de eerste plaats van duurzame energie die op een voordelige manier wordt verwekt. Door zonne-energie op te wekken kun je wegblijven van fossiele brandstoffen die veel schade aan het milieu toebrengen. Voor je eigen portemonnee en voor onze planeet heeft de levering van zonne-energie dus gunstige voordelen.

Heatpipe zonneboiler kopen?

Daarbij komt bovendien het voordeel dat je met de installatie van de heatpipe zonneboiler ook in de donkere maanden van het jaar optimaal van het systeem profiteert. De buizen hebben relatief weinig zonlicht nodig om op een rendabele manier zonnewarmte op te nemen. Zelfs onder ijskoude omstandigheden en met sneeuw levert de zonneboiler voldoende warm water op om je huis op comfortabele temperatuur te houden en om te kunnen douchen.

Heatpipe zonneboiler van ZiZon

Als je op zoek bent naar een heatpipe zonneboiler van hoge kwaliteit, dan ben je bij ZiZon aan het juiste adres. We werken met ervaren specialisten die je alles kunnen vertellen over een duurzaam en efficiënt gebruik van de heatpipe zonneboiler en van onze andere producten. Ook over de standaard zonneboiler of de cv-zonneboiler geven we je uitgebreide informatie en advies.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen in de overstap naar duurzame energie en de installatie van een heatpipe zonneboiler? Schroom niet contact met ons op te nemen al je vragen te stellen. We staan je graag te woord met persoonlijk advies, zodat je weloverwogen een duurzame en efficiënte keuze kunt maken.

 

De waardering van www.zizon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 6 reviews.