Warmtepompboiler kopen?

Warmtepompboiler

Met het installeren van een warmtepompboiler aan het verwarmingssysteem, zul je merken dat je effectiever en langer gebruik kunt maken van de warmwaterkraan. Dat heeft niet alleen concrete voordelen wanneer je de warme kraan opendraait, het is ook een milieuvriendelijke oplossing die bijdraagt aan duurzaamheid.

Ontdek op deze pagina de voordelen van de warmtepompboiler en hoe je die gebruikt om warm water te tappen.

De effectieve werking van de warmtepompboiler

Om verwarmd water uit de kraan te kunnen halen, moet het water op een bepaald punt op temperatuur gebracht worden. In het geval van een reguliere boiler wordt de warmte uit fossiele brandstoffen gehaald. De warmtepompboiler haalt de energie uit de omgeving. In de boiler zit een lucht-water warmtepomp geïntegreerd die minder energie nodig heeft om dezelfde hoeveelheid water op te warmen.

De warmtepompboiler is de oplossing om voor warm water te zorgen. In het systeem is een extra grote spiraal geplaatst die als effectieve warmtebron functioneert. Door deze aan te sluiten op zonnecollectoren, draagt zonne-energie bij aan het efficiënt verwarmen van het vat.

Warmtepompboiler kopen

Warmtepompboilers van kwaliteit

Als je wilt verduurzamen, biedt een warmtepompboiler goede oplossingen. Er hoeven geen fossiele aardgassen aan te pas te komen om het water uit de kraan te verwarmen. Bovendien kun je de installatie van de warmtepompboiler eenvoudig zelf uitvoeren aan de hand van onze doe-het-zelf installatievideo’s.

Bij ons kun je rekenen op warmtepompboilers met een hoge kwaliteit. De boiler zorgt ervoor dat de warmtepomp minder vaak aan- en uitgeschakeld wordt, waardoor de ingebouwde compressor behoed wordt voor slijtage. Resultaat is een efficiënt werkend systeem met een lange levensduur.

Warmtepompboilers bij ZiZon

Een warmtepompboiler kopen bij ZiZon

Wil je niet langer warm water tappen waarbij je afhankelijk bent van aardgas? Koop een warmtepompboiler die warmte uit de lucht pompt en bovendien met hulp van zonnecollectoren duurzame energie verzamelt. Hier lees je waarom je niet zonder een warmtepompboiler voor de verwarming kunt.

Bij ZiZon ben je aan het juiste adres om thuis op een milieuvriendelijke manier water te verwarmen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten om je te laten adviseren over de warmtepompboiler en onze andere producten waarmee je duurzaamheid in huis bevordert.

De waardering van www.zizon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.