Over Zizon

Zizon gunt elk huishouden forse besparingen op geld, gas en CO2 uitstoot.

Frits Teigeler, eigenaar Zizon vertelt:

Door de nodige aanpassingen aan ons huis wonen wij energieneutraal. Om dit te bereiken hebben we het glas vervangen voor dubbelglas HR+. Ook hebben we het dak en gevel laten isoleren. Tot slot heb ik een 300 liter zonneboiler geïnstalleerd en recentelijk nog 5.400Wp aan zonnepanelen gelegd. Fijn voor de portemonnee én het milieu!

Over mezelf? Ik heb een achtergrond in mechanische techniek en als creatieve duizendpoot krijg ik een kick van ‘iets maken’. Toen ik 12 jaar geleden een CV ketel bij mezelf ophing raakte ik geïnteresseerd in de techniek en mogelijkheden van een zonneboiler. Na een periode intensief informatie te hebben vergaard en vele leveranciers te hebben gesproken ben ik vanuit eigen huis gestart met een budget van €50 euro. Een beperkt budget? Behoorlijk! Maar mede door vast te houden aan deze mentaliteit en onze overhead laag te houden pluk jij hier de vruchten van. Daarnaast stellen we zelf onze hoogwaardige zonneboilers samen. Omdat de techniek niet stil staat zoeken we constant naar betere en goedkopere alternatieven van de verschillende componenten. Hierdoor zijn we in staat continu de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden en blijf jij verzekerd van de beste deal.

We hebben veel plezier in het contact met onze klanten en helpen ze graag. Het is dan ook een bewuste keuze om niet heel veel te groeien. Zo houden we jouw wensen in ons vizier en zijn we in staat het klantcontact persoonlijk te houden.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Email dan naar [email protected], we helpen je graag verder!

De waardering van www.zizon.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.