Zonneboiler antivries

Water is het medium wat door de zonnecollector en het gehele systeem stroomt, immers water heeft het grootste vermogen om warmte op te slaan. Echter water kan bevriezen in uw zonneboiler met als gevolg dat het het systeem onherstelbaar beschadigd raakt, daarom word er een antivries gebruikt in het heatpipe of vlakke plaat collector systeem. Voor vacuüm heatpipe systemen hebben wij een speciaal antivries wat bestand is tegen de hogere temperaturen in de heatpipe collector, deze speciale formule van de antivries beschermt uw systeem tegen corrosie en bevriezing. Deze antivries is geschikt voor elk systeem dus voor zowel de normale vlakke plaat zonnecollectoren als de heatpipe zonne collectoren.

De zonneboiler glycol beschermd uw systeem tenminste 3 jaar tegen corrosie en bevriezing. De antivries is niet giftig en biologisch afbreekbaar, wat veiligheid bied voor mens en milieu.

De zonneboiler antivries, mag niet verdund worden met water, en mag alleen aangevuld worden met dezelfde zonneboiler glycol.

[roksprocket id=”41″]

De waardering van www.zizon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.