Your Cart

Op zoek naar een Doe Het Zelf Zonneboiler pakket? Vraag direct een DHZ zonneboiler offerte aan.

Voor de beste doe-het-zelf zonneboiler prijs vraagt u hier een offerte aan. ZiZon kan haar prijzen laag houden door groot in te kopen, goede prijzen te bedingen en lage overhead kosten. Laat u verrassen door de subsidie zonneboiler welke in 2016 weer beschikbaar is. Ons adviessysteem toont u direct online welke subsidie beschikbaar is voor uw situatie en welk pakket het meest geschikt is. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend.

U ziet bij het advies direct de bruto en netto prijs van het gehele zonneboiler systeem. All-in.
Met onze zonneboiler offerte kunt u direct een subsidieaanvraag starten.

Heeft u vragen of hulp nodig met onze zonneboiler offerte & online advies tool? Of liever direct persoonlijk contact omtrent een zonneboiler offerte of bestelling?
Bel gerust met (+31)(0)10 71 71 005, stuur een bericht of vraag een bel mij terug aan.

Klik op “laten we beginnen” om direct te starten met uw advies & offerte aanvraag.
Lees hieronder door voor uitleg en hulp.


 

Zonneboiler Advies

Loop simpelweg onze duidelijke en grafische stappen door.

LATEN WE BEGINNEN ->

0$

Bedankt voor je aanvraag! Je kunt binnenkort een persoonlijke offerte verwachten.

Op welk type dak wil je de zonnecollectoren plaatsen?

Selecteer alsjeblieft een optie om verder te gaan

Hoeveel personen telt jouw huishouden?

Selecteer alsjeblieft een optie om verder te gaan

Je hebt een plat dak. Welk type collectoren wil je plaatsen?

Selecteer alsjeblieft een optie om verder te gaan

Je hebt een schuin dak. Welk type collectoren wil je plaatsen?

Selecteer alsjeblieft een optie om verder te gaan

Pakket voor

Selecteer alsjeblieft een optie om verder te gaan

Zonneboiler Advies

Overzicht van uw selecties

Om u een offerte te kunnen sturen moeten wij uw e-mail adres in onze database opslaan. Onze website is beveiligd via SSL/https en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Uw gegevens worden veilig bewaard en nooit voor andere doeleinden dan contact omtrent een offerte of bestelling gebruikt.


 


Uw nieuwe zonneboiler pakket installeert u gewoon zelf.

Met onze duidelijke instructies, en online installatiefilmpjes doet u alles zelf wanneer het u maar uitkomt.
U hoeft niet te zoeken naar een dure installateur bij u uit de buurt, of u nou in Rotterdam, Enschede, Groningen of Harlingen woont, bij ons krijgt u de beste prijs! Weet u toch nog niet zeker of u het wel zelf kunt? Bel ons en laat u uitleggen hoe u de installatie zelf op een professionele wijze voltooid.

ZiZon heeft veel tijd gestoken in duidelijke instructies en online installatiefilmpjes. Omdat wij de installatie niet hoeven te verzorgen is onze overhead lager en bieden wij u de allerbeste prijzen aan. Alles eerlijk en open. In onze online advies en offerte tool ziet u direct wat u bruto aan ZiZon betaalt, wat u aan subsidie kunt ontvangen en wat u dus uiteindelijk netto betaalt. Er kan niks fout gaan, want wij zorgen dat u het juiste pakket heeft, voor uw type dak, uw huishouden en de functionaliteit van uw wensen.

Hoe werkt het online advies?

U begint met het invullen van uw situatie. Het aantal personen van uw huishouden. Zo berekenen wij voor u de benodigde zonneboiler capaciteit.

Vervolgens selecteert u het type dak waarop de panelen geplaatst moeten worden. U kiest uit een plat dak of schuin dak.

Wilt u een extra hoog rendement? Ga dan voor Heatpipe collectoren. Deze hebben in de wintermaanden een aanzienlijk hoger rendement.
U kunt ook kiezen voor zwarte of blauwe vlakke plaat collectoren. De blauwe platen hebben een hoger rendement dan de zwarte.
Veel mensen vinden de zwarte collectoren echter esthetisch mooier op hun dak.

Heeft u een plat dak, en wilt u de panelen niet zien? Dan kiest u voor Heatpipe en “ik wil de collectoren niet zien”. U krijgt dan een speciaal pakket. Let wel op dat het rendement en de subsidie aanzienlijk lager zijn in deze situatie.

Bij het samenstellen van uw pakket kiest u ook of u alleen warm water wilt van de zonneboiler, of ook lage temperatuur CV ondersteuning. Ondersteuning van de vloerverwarming is ook mogelijk.

Na het maken van deze keuzes ziet u direct het voor u samengestelde pakket, de bruto prijs en welke zonneboiler subsidie van toepassing is.
Nu vraagt u eenvoudig uw zonneboiler offerte aan, welke u op ieder moment kunt omzetten in een bestelling door simpelweg terug te mailen.

De waardering van www.zizon.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.